İngiltere  Vizeleri ;

İngiltere de 5 farklı vize kategorisi bulunmaktadır. Farklı eğitim türleri için farklı vize türleri mevcuttur ve profesyonel yardım almak işlemlerinizi kolaylaştıracaktır.

SVV STUDENT VISITOR VISA 6 AYA KADAR

EXTEND STUDENT VISA (STUDENT VISITOR TO STUDY ENGLISH LANGUAGE )11 AYA KADAR

TIER 4 STUDEN OGRENCI VIZESI

TIER 4 CHILD STUDENT COCUK OGRENCI VIZESI

TIER 4 DEPENDANT

TIER 4 SPONSORLU

İngiltere ye Öğrenci vizesi almak

Tier 4 Öğrenci vizesi ile İngiltere’ ye gelen öğrencilere bir üniversitenin veya kayıtlı sponsor olan eğitim kurumları arasında olması gerekmektedir. Ayrıca IELTS dediğimiz İngilizce seviyesi belirleme sınavından min.4.0 alması gerekmektedir. Puan tabanlı bir vize tipidir. Sponsorlu eğitim kurumundan alınan eğitim konfirmasyon kabul belgesine 30 puan kurs ücretleri ve yasam masraflarını karşılayabilecek para kaynağını için de 10 puan vermektedir .Vizeyi alabilmeniz için toplamda 40 puanı almış olmanız gerekmektedir. Başvurular online olarak yapılmaktadır. Tier 4 öğrenci vizesi uzatılabilen bir vize tipidir.

 SVV

Bu vize tipine başvuru yapabilmeniz için,

UKBA akreditasyon tarafından akredite edilmiş olan ve TIER 4 Sponsor lisansına sahip olan kurumlardan kabul almalısınız, Eğitim surenizin 6 ay içinde tamamlanacak olması gerekmektedir.

Başvuru yapabilmek için herhangi bir dil seviyesi gerekmemektedir. Ders saati konusunda herhangi bir kısıtlama yoktur.

Çalışma izniniz ya da staj izniniz yoktur.

Extend Student Visa

İngilizce kursunuz yine yukarıda belirtildiği gibi onaylı ve TIER4 sponsorlu olmalıdır. Yalnızca dil eğitimi alabilirsiniz. İngilizce dil kursunuz 11 ay içerisinde tamamlanacak olmalıdır. Herhangi bir dil seviyesi zorunluğu yoktur. Ders saati konusunda herhangi bir kısıtlama yoktur.

Çalışma izniniz ya da staj yapabilme izniniz yoktur.