İngiltere’de dil eğitimi çok geniş yelpazede incelenebilir. College bünyesinde ya da özel dil okullarında eğitim alabilirsiniz.

İngiltere’deki dil okulların çoğu tarihi Victoria zamanından kalmış oldukça tarihi ancak bakımlı binaların dersliğe çevrilmiş halidir.

Bununla beraber birçok okul yenilenerek modern ve iyi teknolojiye sahiptir.

Okullar genelde şehir merkezlerinde ya da şehir merkezlerine yakın yerlerle konumlanmıştır. İngiltere için en popüler şehir Londra’dır. Türkiye’den ve dünyadan birçok öğrenci Londra’ yı tercih etmektedir. İngiltere’de dil eğitimi alabilmek için mutlaka akredite edilmiş okullara kayıt yaptırmalısınız ve okulların akreditelerini buradan kontrol edebilirsiniz. http://www.britishcouncil.org/accreditation-az-list.htm

İngiltere de birçok amaca yönelik İngilizce öğrenebileceğiniz kurumlar bulunmaktadır.

Dil eğitimi, sınav hazırlık ya da mesleki İngilizce eğitimi ile ilgili birçok okul bulunmakta, sizin hedef ve beklentilerinize göre değişkenlik göstermektedir. İngiltere ‘de eğitim konusunda uzman kadromuz 1996‘dan beri birçok okula öğrenci göndermiş kurumumuz ve tüm okullar fiziksel şartları, eğitim kalitesi, eğitimci kalitesi ,öğrenci profili gibi karar vermenizde önemli rol oynayan bir çok konu le ilgili güncel bilgiye sahiptir.

Yurtdışına çıkmadan önce dikkat edilecekler, okul ve konaklama seçimi gibi konular için dilerseniz biz sizi arayalım. İletişim formu için tıklayınız.